Image
tekstiileillä tilaan toimivuutta

Yrityksille

Monipuolisella verho- ja tekstiilialan osaamisella olemme ratkaisseet yritysten tekstiilisisustamisen tarpeita jo yli 15 vuoden ajan. Omaamme ammattitaitoa vaativankin tilan suunnitteluun ja toteutukseen. Huomioimme työssämme yritysimagon viestimisen ja teemme yksilöllisiä ratkaisuja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi sekä raportoimme sovitulla aikataululla projektin etenemisestä. Seliinasta saat luotettavan kumppanin, jonka kanssa toimiminen on luontevaa ja vaivatonta.

1. Keskustelu

Tavoitteenamme on löytää asiakkaalle hintatasoltaan kustannustehokkaat ja oikeaan hinta-laatu-suhteeseen perustuvat ratkaisut. Projektit alkavat tapaamisella asiakkaan luona. Keskustelemme hankkeeseen liittyvistä tarpeista, toiveista ja haasteista sekä käymme läpi asiakkaan laatiman alustavan budjetin ja aikataulun. Tapaamisen aikana teemme tarvittavia mittauksia ja huomioimme tilan erityispiirteitä. Tarvittaessa myös avustamme budjetin suunnittelussa. Tämän tapaamisen ja keskustelun pohjalta asiakas voi tehdä päätöksen projektisuunnitelman tilaamisesta.

Keskustelu

2. Suunnittelu

Toimitilojen tekstiilisuunnittelussa huomioimme erityisesti asiakasyrityksen imagon esiintuomisen. Tekstiilien värit ja muotokieli valitaan yhteneväksi yrityskuvan kanssa ja kokonaisuus suunnitellaan ilmentämään yrityksen henkeä ja arvoja. Yrityksen yleisestä linjasta tinkimättä voimme personoinnilla huomioida suunnittelussa työntekijöiden tarpeet, toiveet ja viihtyvyyden.

Suunnitteluvaiheessa laskemme tarjoukset eri vaihtoehdoista ja toisen tapaamiskerran yhteydessä käymme esitykset yksityiskohtaisesti läpi. Asiakas voi jo tämän keskustelun pohjalta tehdä päätöksen toteutuksen ja mahdollisen asennuksen tilaamisesta. Mikäli ostopäätös syntyy, voimme sopia aikataulutuksesta ja projektin yksityiskohdista saman tien.

suunnittelu

3. Toteutus

Osaamisemme riittää vaativaankin verho-ompeluun. Tämä näkyy tarkkana työnjälkenä ja laadukkaina tuotteina. Tarvittaessa esikutistamme kankaat ja lisämateriaalit ennen leikkuuta vähentääksemme kutistumaa mahdollisten huoltotoimien yhteydessä. Verhojen reunakäänteet säilyvät siisteinä ja laskeutuvuus suorana, kun ennen ompelua poistamme verhokankaista reunahulpiot. Valmiit tuotteet pakkaamme ja suojaamme hyvin, jotta ne ovat helposti kuljetettavissa sekä ripustettavissa ilman uusintasilitystä.

Toteutus

4. Asennus

Verhojen asianmukaisesta ripustuksesta huolehtiminen varmistaa hyvän näköisen ja toimivan kokonaisuuden, niin ulkoasun kuin toiminnallisuudenkin suhteen. Jotta projekti saatetaan loppuun onnistuneesti ja vaivattomasti, huolehdimme tarpeen mukaan sekä verhojen että ripustusjärjestelmien asennuksesta. Haastavatkaan tilat eivät rajoita halutun lopputuloksen saavuttamista, sillä asentajamme hallitsevat kiinnitykset erilaisilla kannakkeilla ja erityyppisille seinämateriaaleille. Huolellisen ja laadukkaan työnjäljen periaatteeseemme kuuluu myös asennuksesta aiheutuneiden porauspölyjen siivoaminen.

Asennus
Meillä budjetit ja aikataulut pitävät
"Loistavat ideat ansaitsevat tulla toteutetuiksi"

Jätä yhteystietosi

Yhteystiedot

Tarja Rinne
0400 965 185
tarja.rinne@seliina.fi

Puistokatu 9
38200 SASTAMALA

Aukioloajat:
Ma-To 11.00-17.00
Pe ajanvarauksella.
Muina aikoina sopimuksen mukaisesti.
Kiireellisissä asioissa tai kauempaa tultaessa kannattaa paikallaoloni varmistaa etukäteen, sillä satunnaisesti olen asiakas- tai asioidenhoitokäynnillä myös klo 11 -17 välillä.

Seliina facebookissa

© 2021 Sisustus Seliina Ky. All Rights Reserved.